Linda-Theres Trondsen

Linda-Theres er Master of Arts fra NTNU innenfor fagretningen visuell kommunikasjon. I tillegg er hun videreutdannet innen medieproduksjon på Høgskolen i Gjøvik. Linda-Theres har kommunikasjonsfaglig erfaring fra helsevesenet, bank og finans og samferdsel. Hun arbeider faglig bredt med grafisk design, fotografering, rådgivning, web, nyheter, presse og sosiale medier. Linda-Theres har utviklet den visuelle profilen for den grønne konferanseuken Biotown, og har videreutviklet den grafiske profilen til NCE Heidner Biocluster. På fritiden er hun så ofte hun kan på fjell- og toppturer. Hun har ferske langrennsski i boden, men er usikker på om de får prøvd seg denne sesongen. Linda-Theres er lidenskapelig opptatt av god mat og godt drikke, og komponerer gjerne nye matretter.


Ane Ingeborg Sandnæs

Ane er utdannet ved UiO og NTNU innenfor etnologi, fransk og vest-Europakunnskap.

De siste 16 årene har hun jobbet med utvikling og administrasjon av reisedestinasjoner for norske grupper til verden over. Jobben medførte mye reising og lengre opphold i flere europeiske land, først og fremst Italia. Destinasjonsutvikling fra A til Å har gitt henne verdifull erfaring innenfor reiseliv, prosjektledelse og teamarbeid mellom ulike kulturer og på tvers av språk.

Som daglig leder i Visit Kongsvingerregionen ønsker hun at våre perler blir enda bedre kjent i Norge og verden.

På fritiden er Ane glad i å lage mat, lese og være sammen med familie og venner.


Morten Birkelund

Morten er utdannet maskiningeniør og jobber i inkubatorteamet som rådgiver industri med hovedvekt på eksisterende industri. Han bistår mange ulike bedrifter der produksjon, automatisering og Lean er viktige fellesnevnere.

Morten har lang og bred erfaring fra industrien i ulike roller, blant annet innenfor produksjonsledelse, prosjektledelse, automatisering og digitalisering. Han er også genuint teknisk interessert.

På fritiden er Morten glad i å være ute på tur enten det er på sykkel, ski eller til fots, hvor norske fjell brukes aktivt. Han er praktisk anlagt, og ser det som rekreasjon å fikse ting selv både på hus og hytte.


Ann-Kristin Torgersen Aamodt

Ann-Kristin​ er utdannet sosialantropolog og gjorde feltarbeidet sitt på Svalbard. Hun har siden avsluttet mastergrad i 2010 arbeidet som kvalitetsrådgiver i Oslo kommune og som seniorrådgiver innen organisasjonsutvikling i Sykehuspartner HF.​ Ann-Kristin​ har for det meste arbeidet som prosjektleder i store digitaliseringsprogram i offentlig sektor.

Hun er en medspiller og brenner for teamarbeid, endringsledelse og kontinuerlig forbedring. På fritiden er Ann-Kristin opptatt av å ta i et tak på småbruket sitt, lede en frivillig organisasjon, musikk og naturopplevelser sammen med familie og venner.

Ann-Kristin er involvert i flere av våre prosjekter og jobber med jernbane i en regional og internasjonal kontekst gjennom prosjektlederrollen for grensekryssende godstransport i ACE Green Corridor.


Asbjørn Holmen

Asbjørn er utdannet siviløkonom fra Karlstad Universitet i Sverige. Han har tidligere jobbet som økonomikonsulent i et IT-firma, som økonomisjef i et selskap i Møllergruppen og har 13 år bak seg som daglig leder i trelastindustrien. Asbjørn har også 16 års erfaring som daglig leder i Grue Næringshage.

De siste to årene har Asbjørn jobbet som rådgiver for oss, med fokus på både prosjektarbeid og rådgivning til industribedrifter. Asbjørn deltar også i prosjektarbeid for flere av virksomhetsområdene til Klosser Innovasjon. Rådgivning overfor gründere er også en del av dagens arbeidsoppgaver.

Den store fritidstidsinteressen for Asbjørn er jakt, der elgjakta rager aller høyest. Om sommeren går alltid den årlige fisketuren til Femunden.


Cathrine Fodstad

Cathrine flyttet fra Island til Fjellregionen for 14 år siden, og har siden da vært selvstendig næringsdrivende og jobbet som utmarkskonsulent, prosjektleder, rådgiver og nå som forretningsutvikler. Hun har en bachelor i Utmarksforvaltning fra Landbrukshøyskolen på Island og en master i Arktisk naturbruk og landbruk fra Universitetet i Tromsø. Som selvstendig næringsdrivende har hun en internasjonal medlemsgruppe og har gjennom dette opparbeidet kunnskap om digital markedsføring med oppsett av hjemmeside, nettbutikk og e-postmarkedsføring. Dette har blitt gjort med stor egeninnsats og et minimalt budsjett, og gjennom inkubatoren kan dette læres bort til etablerte bedrifter og gründere som ønsker å selge via Internett. Utover dette er hester den store lidenskapen.


Jan Hultman

Jan er maskiningeniør og har i mange år har jobbet med produksjonsteknikk og utvikling av moderne industriorganisasjoner. Han har lang erfaring med å lede industriell drift, med oppdrag som produksjonssjef samt fabrikksjef og Site Manager i ingeniør- og eksplosivindustrien i Värmland. De siste årene har Jan jobbet som fabrikksjef på Glamox i Kirkenær. Jan har også jobbet som konsulent innen produksjonsteknologi og forretningsutvikling med fokus på effektivisering med mennesker i sentrum.

Han er interessert i ledelse og kraften som motiverte ansatte har. Han er en habil hobby-snekker og er hageinteressert. Skytter og jeger siden barndommen, der elgjakt og elghunder har vært en sentral del av livet.


Jan Egil Melby

Jan Egil er utdannet siviløkonom fra Karlstad med spesialisering innen markedsføring. Han har jobbet nær 30 år i finans i CBK og DNB mot bedriftsmarkedet og som leder i 14 år, de fem siste årene som leder av DNB Hedmark. Han har et stort nettverk, og har vært engasjert i finansiering av utallige prosjekter for alle typer selskaper.

Jan Egil jobber i dag som leder av industriklyngen 7sterke med sine 95 medlemsbedrifter og fire fagnettverk i Kongsvingerregionen. Han leder selv et av nettverkene, bærekraftnettverket, der kommunene i regionen også er medlemmer. Jan Egil er god på økonomi og på samhandling mellom selskaper og individer.

Jan Egil sine fritidsinteresser er labradoren Isak, hytta på Finnskogen og middager med gode venner.


Jannicke Stenberg Mykkestue

Jannicke er utdannet eksportmarkedsfører fra Norge/Tyskland, i tillegg har hun utdannelse innen digital markedsføring, bærekraft, kommunikasjon, veiledning, coaching og relasjonsledelse. Hun har lang erfaring med markedsføring/kommunikasjon fra bransjer som IT, utdanning/kurs og industri.

Som prosjektleder/kommunikasjonsrådgiver jobber hun med å utvikle Kongsvingerregionen samt å styrke Klosser Innovasjons helhetlige kommunikasjonssatsing. Jannicke er effektiv og løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet.

På fritiden er hun aktiv frivillig innen idrett både som styreleder i Kongsvinger Idrettslag og nestleder i Innlandet Idrettskrets. Jannicke er også leder av industriklyngen 7sterkes markedsnettverk, og hun sitter som kundevalgt/medlem av generalforsamlingen i Gjensidigestiftelsen. I 2022/2023 er hun president i Vinger Rotaryklubb.


Kari Kristiansen

Kari har 3-årig økonomisk utdannelse fra Høgskolen i Hedmark, og er autorisert regnskapsfører.

Hun har lang erfaring fra bank og regnskap, og kommer nå fra TheVit AS på Kongsvinger. I tiden som autorisert regnskapsfører har Kari jobbet med mange forskjellige bedrifter og bransjer. Hun har vært teamleder, og nå sist oppdragsansvarlig innen eiendom og finans.

Kari liker å jobbe med tall, og å ha god oversikt over den økonomiske situasjonen. Hos Klosser Innovasjon skal hun jobbe som prosjektøkonom.

På fritiden er hun glad i å være sammen med familien, lese bøker og å gå turer i skog og mark.