Vil du være med på å skape banebrytende løsninger for å øke bærekraftig matproduksjon? Da er dette jobben for deg! Klosser Innovasjon søker en dynamisk daglig leder for NCE Heidner Biocluster, som kan løfte næringsklyngen fra nasjonal ledestjerne til internasjonal anerkjennelse.

Vi står midt i en teknologisk revolusjon innen landbruket, med nyvinninger innen bioteknologi, kunstig intelligens og automasjon. Nå er tiden inne for å lykkes med teknologisk innovasjon.

Dette er jobben for deg som ønsker å skape resultater ved å fremme samarbeid mellom mennesker og bedrifter for å nå ambisiøse mål. Her handler det om å kombinere kompetanse, effektiv kommunikasjon og evnen til å engasjere. Bli med oss og gjør en forskjell!

LES MER OG SØK STILLINGEN HER

Vekst hos teknologi- og matbedrifter

NCE Heidner Biocluster er Norges næringsklynge for grønn bioøkonomi og bærekraftig matproduksjon. Hovedmålet for klyngen er å skape vekst hos teknologi- og matbedriftene gjennom økt konkurransekraft og derved økt eksport. Medlemsbedriftene jobber med forskning, innovasjon og kommersialisering innen avl, bioteknologi, mat, fôrutvikling og restråstoff.

Heidner-klyngen representerer norske bedrifter i verdikjeden for bærekraftig matproduksjon. Klyngen har deltakere fra ledende akademiske miljøer innen bioøkonomi og sentrale interesseorganisasjoner for norsk landbruk. De siste to årene har satsingen Agrifoodtech Norway vært viktig, sammen med digitale workshops innen cyber security og kunstig intelligens (AI).

Nasjonalt og globalt

For at bedriftene i Heidner skal lykkes, må de konkurrere på den internasjonale scenen. Klyngeledelse innebærer derfor også å jobbe globalt, både ved å etablere samarbeid med klyngemiljøer i andre land og ved å støtte bedriftenes internasjonalisering.

Heidnerklyngens administrasjon er en del av innovasjonsselskapet Klosser Innovasjon. Seks av Klossers ansatte jobber dedikert med Heidner på fulltid, mens andre ansatte i Klosser trår til ved behov. Heidner ledes av en styringsgruppe bestående av ledere fra klyngemedlemmene.

Dette ser vi etter

Ønsket bakgrunn og erfaring:
• Kompetanse innen teknologi og kommunikasjon er ønskelig
• Erfaring fra næringslivet er viktig
• Erfaring fra internasjonalt arbeid er en fordel
• Gode språkferdigheter i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i et spennende kompetansemiljø. Bor du ikke i nærheten av Hamar er vi fleksible for bruk av hjemmekontor.

Har du spørsmål? Ta kontakt med adm. direktør Frank Larsen
Søknadsfrist: 6. juni 2024

Les mer på på nettsidene til Heidner og Klosser

Søk på stillingen HER

Om Klosser Innovasjon

Klosser Innovasjon er et kompetanse- og innovasjonsmiljø som arbeider for å bidra til nye bedriftsetableringer, samt skape vekst hos bedrifter. Vi bruker vår kompetanse til å bistå bedrifter med blant annet innovasjonsarbeid, produktutvikling, design, forretningsutvikling, digitalisering, finansiering og bærekraft. Vi er om lag 30 medarbeidere med unik spisskompetanse innen våre satsingsområder agrifoodtech, re-industrialisering, woodtech & biorefinery og bærekraft. Mange av våre tjenester er subsidiert via Siva, Innovasjon Norge og Innlandet fylkeskommune.

NCE Heidner Biocluster er Norges ledende næringsklynge innen grønn bioøkonomi og bærekraftig matproduksjon. Medlemsbedriftene jobber med forskning, innovasjon og kommersialisering innen avl, bioteknologi, fôrutvikling og restråstoff. NCE Heidner Biocluster fasiliteres av Klosser Innovasjon AS.

Våre medarbeidere bistår næringslivet aktivt med utviklingsprosjekter, nettverksbygging, finansiering og rådgivning og det legges vekt på hjelp til forretningsutvikling innenfor et bredt bransjespekter.

På vegne av næringslivet har vi ansvaret for klyngen NCE Heidner Biocluster. Deltakelse i klynger og nettverk er for mange en naturlig del av forretningsstrategien. Derfor har vi etablert – og fasiliterer – flere bransjespesifikke klynger og bedriftsnettverk.