Driver du en bedrift, skal i gang med startup eller har en god forretningsidé?

Inkubatorleder i Klosser Innovasjon, Kristian Bakke Haugen inviterer til digitalt miniseminar.

Gjennom Klosser Innovasjons inkubatorprogram bistår vi årlig om lag 60 startups og bedrifter i ulike bransjer med å utvikle, finansiere og realisere sine startups og forretningsideer.

– Årlig veileder vi over 100 gründere, og vi vet hva som skal til for å lykkes på veien, sier inkubatorleder i Klosser Innovasjon, Kristian Bakke Haugen.

– Vi bistår også etablerte bedrifter med å realisere sine innovasjonsprosjekter, noe som gir bedriftene økt vekst og større konkurransekraft, forsetter han.

Tilbyr gratis seminar
– Det kan være krevende å starte en bedrift, og det kan til tider være ensomt. Manglende struktur eller fokus kan hindre både fremdrift og motivasjon, og nå tilbyr vi i Klosser Inkubator gratis miniseminar til deg som har en gründeridé, driver en startup, eller trenger litt inspirasjon, forteller Bakke Haugen.

– Første seminar arrangeres digitalt torsdag 15. oktober, og det ser vi frem til, sier Bakke Haugen. Med seg på laget har han Klosser Inkubators erfarne rådgivere.

Book et møte med inkubatoren
– Vi i inkubatoren kan være en verdifull sparringspartner hvis en for eksempel står fast med forretningsideen eller ikke vet hvordan man skal komme videre,  så vi vil gjerne høre fra folk som trenger hjelp eller bare ønsker å lufte ideen sin, sier Bakke Haugen.

– Våre erfarne inkubatorrådgivere og store nettverk kan gi deg et kraftfullt springbrett slik at du raskere når dine mål, og uavhengig av hvor du er lokalisert i Innlandet vil du få hjelp fra oss, forsikrer Bakke Haugen.

Mer informasjon om Klosser Inkubator finner du her.