I Kongsvinger har Klosser Innovasjon ansvaret for kommunens 1. linjetjeneste, noe mange gründere har stor nytte av. To av disse åpnet nylig spesialbutikken «Lille Sjefen» i Kongsvinger.

Bak etableringen av Lille Sjefen står gründerne Weronika Sobocinska og Sultan Bhatti. De har hatt flere møter med førstelinjetjenesten som Klosser Innovasjon har for Kongsvinger kommune. Der har de fått bistand med praktiske råd og tips i forbindelse med etableringen.

– Vi som ferske gründere hadde mange ubesvarte spørsmål i begynnelsen. Da ingen av oss hadde noen særlig erfaring innenfor oppstart av bedrift har vi fått gode råd og tips fra Stian Gulli Hanssen fra Klosser som vi er svært takknemlige for, og fremdeles bruker daglig når vi jobber mot å markedsføre oss, sier Sobocinska og Bhatti.

En av hovedutfordringene for Bhatti og Sobocinska ved å starte opp, er å bli kjent i markedet. Dette løser de ved hjelp av markedsføring på sosiale medier, samarbeid med andre og med en konkurranse på sosiale medier hvor de som deler informasjon er med på en trekning av en gave. I tillegg til dette ønsker de at kundene skal bli så fornøyde at de fremsnakker butikken til venner og bekjente.

– Vi gratulerer gründerne Weronika Sobocinska og Sultan Bhatti med en ny spesialbutikk for barneklær med tilbehør. Vi har vært på besøk og blant annet sett på den herlige ballbingen som barna kan boltre seg i når mamma eller pappa handler, sier en engasjert forretningsutvikler Stian Gulli Hanssen i Klosser Innovasjon.

KULE LEKER: Butikken Lille Sjefen har også et bredt utvalg av elektriske biler.

Spesialbutikken kan lokke med nye konsepter rundt klær og elektriske biler som kundene ikke like enkelt kan få tak i andre steder.

– Vi anbefaler alle å ta seg en tur innom for å se utvalget. De holder til i Gågata sentrum syd i Kongsvinger, sier Gulli Hanssen.

KLÆR: Den nyåpnete butikken kan lokke med kule og fargerike klær til både bittesmå og større barn.