I en tid hvor overfylte turistattraksjoner preger nasjonal presse, kan Kongsvingerregionens mangel på turister bli vårt fremste salgsargument? Hva er vårt marked, og hvordan skal vi faktisk få turistene hit?

To lokale reiselivsentusiaster kommer til årets siste torsdagslunsj for å snakke om fremtiden for reiselivet i regionen.

Møt leder for reiselivssatsingen i Kongsvinger regionen, Christian Bråtebekken, som forteller om hvordan reiselivet skal bli en vekstnæring også lokalt. Stikkord for innlegget er innovasjon og trender.

Christine Mowinckel forteller hvordan hun tenkte da hun utviklet et av Norges mest innovative reiselivsprodukter, Pan tretopphytter i Gjesåsen.

I tillegg til spennende innlegg om lokalt reiseliv blir det feiring av Gasellebedriftene i Kongsvingerregionen. Vi markerer at dette er siste torsdagslunsjen før jul med servering av juletallerken til lunsj.

Torsdagslunsj

Dato: 6. desember 2018
Tid: 10.00 – 12.00
Sted: Sentrum videregående skole, Kongsvinger
Program: Last ned programmet her
Påmelding: kari@klosser.no

Arrangementet er gratis, men har bindende påmelding på grunn av lunsjservering. Send din påmelding på e-post til kari@klosser.no eller per telefon 950 62 155. Påmeldingsfrist er tirsdag 4. desember.