Lyst til å investere i spennende bedrifter?

Er du interessert i å investere i nye spennende selskaper? Vi kan koble deg sammen med mange spennende bedrifter i Innlandet. Vi i Klosser Innovasjon jobber med et bredt spekter av gründere og etablerte bedrifter som søker finansiering. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å investere i startups eller i etablerte bedrifter.

For å matche investorer med potensielle investor-case, så arrangerer vi jevnlige INVESTORFORUM sammen med First Seed og Hamarregionen utvikling og reiseliv.

Tirsdag 6. desember inviterer vi igjen til et digitalt INVESTORFORUM med spennende gjester og case. Dette møtet har fokus på kapitalinnhenting for vekst. Vi starter med digital innsjekk/velkomst fra kl. 08.00 med programstart kl. 08.15.

På INVESTORFORUM tirsdag 6. desember blir det flere pitcher fra noen av våre spennende inkubator-bedrifter. Det blir også presentasjoner fra venture-fondet Antler og fra Hamar Media sitt nye investeringsfond G65.

PROGRAM

Innledere:
Kl. 08.15-08.30: Hvordan skalere raskere og bedre fra dag en? Lene Haaland presenter Antler som er et tidligfase Venture-fond. “MAKING PROGRESS INEVITABLE».

Kl. 08.35-08.50: Investere i nye selskaper. Hamar Media vil presentere nye strategier for å i større grad investere i selskaper. Direktør Magne Nordgård presenterer planer for G65.

Kl 08.55-09.10: Hvordan finne de rette selskapene å investere i? Enin har utviklet et verktøy for screening av selskaper basert på informasjon fra offentlig kilder.

Kl 09.10-09.20: Hva kan Innovasjon Norge bidra med i forhold til matching på investorkapital? Mathias Bakke Haugen, Innovasjon Norge.

Pitcher fra kl. 09.20:
Sarepta Studio – Invester i et voksende globalt marked med emosjonelle spill. Pitch av Catharina Due Bøhler, daglig leder og spillregissør.

Hypex Bio Norge AS – utvikling og introdusering av miljøvennlig volumeksplosiv, 90% reduksjon av CO2 og fri for NOX-gasser og nitrater. Pitch av Tron Nytrøen.

Jodacare AS utvikler Jodapro, en løsning for samhandling i helse ved bruk av et stemmestyrt hodekamera som gir økt verdi for helsepersonell, pasient og samfunnsøkonomi. Pitch av Kristil Erla Håland.

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår inkubatorleder Kristian Bakke Haugen.

Kristian Bakke Haugen

Stilling: Inkubatorleder
Telefon: 928 52 791
E-post: kristian@klosser.no

Kristian har en mastergrad i markedsføring fra Norges Markedshøyskole med spesialisering innen merkevarebygging. Han har befalsskoleutdanning fra Forsvaret og er kaptein av grad. Kristian er inkubatorleder med ansvar for oppfølgingen av bedriftene. Han har erfaring fra egen gründerreise, der han skapte et helt nytt produkt fra en enkel idé til et kommersielt produkt patentert i 12 land. Kristian har over flere år jobbet med markedsføring og kommunikasjon, og har vært med på å utvikle konsepter og kommunikasjonstiltak i ulike kanaler. Han er lidenskapelig opptatt av innovasjon og forretningsutvikling og ser etter enhver mulighet for forbedring og nyskaping. Å motivere personer til å finne, utvikle og kommersialisere morgendagens løsninger, er noe som driver han.

Kristian Bakke Haugen

Inkubatorleder
Telefon: 928 52 791

Les mer om Klosser Innovasjons inkubator