Lyst til å investere i spennende bedrifter?

Er du interessert i å investere i nye spennende selskaper? Vi kan koble deg sammen med mange spennende bedrifter i Innlandet. Klosser Innovasjon jobber med et bredt spekter av gründere og etablerte bedrifter som søker finansiering. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å investere i startups eller i etablerte bedrifter.

For å matche investorer med potensielle investor-case, så arrangerer vi jevnlige INVESTORFORUM sammen med First Seed og Hamarregionen utvikling og reiseliv.

Program presenteres her.

Har du spørsmål? Ta kontakt med vår inkubatorleder Kristian Bakke Haugen.

Kristian Bakke Haugen

Stilling: Inkubatorleder og daglig leder Hamar
Telefon: 928 52 791
E-post: kristian@klosser.no

Kristian har en mastergrad i markedsføring fra Norges Markedshøyskole med spesialisering innen merkevarebygging. Han har befalsskoleutdanning fra Forsvaret og er kaptein av grad. Kristian er inkubatorleder med ansvar for oppfølgingen av bedriftene, og daglig leder på Hamar. Han har erfaring fra egen gründerreise, der han skapte et helt nytt produkt fra en enkel idé til et kommersielt produkt patentert i 12 land. Kristian har over flere år jobbet med markedsføring og kommunikasjon, og har vært med på å utvikle konsepter og kommunikasjonstiltak i ulike kanaler. Han er lidenskapelig opptatt av innovasjon og forretningsutvikling og ser etter enhver mulighet for forbedring og nyskaping. Å motivere personer til å finne, utvikle og kommersialisere morgendagens løsninger, er noe som driver han.

Kristian Bakke Haugen

Inkubatorleder og daglig leder Hamar
Telefon: 928 52 791

Les mer om Klosser Innovasjons inkubator