Innlandsporteføljen er et samspillsprosjekt som drives av Innlandet Fylkeskommune, Innovasjon Norge Innlandet og Statsforvalteren i Innlandet. Resultatet skal bli en portefølje som viser de mest innovative , lønnsomme og sirkulære innovasjonsprosjektene i Innlandet og hva som skal til for å realisere dem.

Sammen med konsulentselskapet EY tok initiativtakerne bak Innlandsporteføljen turen til Braskereidfoss for å bli bedre kjent med industrisymbiosen Sirkulære Solør onsdag 16.02.

Klosser Innovasjons prosjektleder Regine Behrens Dyreng for Elverumregionen tok vel i mot delegasjonen sammen med styringsgruppeleder og fabrikksjef på Forestia Espen Svenneby, Arild Lande, Anne Kristine Rossebø og Anniken Baksjøberget fra Våler kommune, Knut Berg fra Moelven Våler, Espen Sørlie fra Våler Samvirkekylling og Geir Atle Stormbringer fra NAF Vålerbanen.

INTERESSE FOR SIRKULÆRE SOLØR: Sammen med konsulentselskapet EY tok initiativtakerne bak Innlandsporteføljen turen til Braskereidfoss for å bli bedre kjent med industrisymbiosen Sirkulære Solør

Gjennom spennende diskusjoner var konklusjonen at industrielle symbioser og sirkulære forretningsmodeller vil bli svært viktig i Innlandets grønne industriomstilling i årene som kommer;

– Sirkulære Solør blir på mange måter en miniatyr på det vi prøver å få til for hele Innlandet gjennom Innlandsporteføljen! Jeg er veldig imponert over arbeidet som gjøres her, uttalte Haavard Elstrand, Statsforvalteren i Innlandet.