Gründer-bedriften N-Abel AS på Hamar har utviklet et unikt verktøy for skreddersøm av digitale system-løsninger. N-Abel er et verktøy for raskt å skape sikre og effektive systemer som støtter den enkelte kundes forretningsmodell.

Det unike verktøyet som N-Abel as har utviklet reduserer det opprinnelige kode-behovet med mellom 70 til 90 prosent. Det gjør at N-Abel as kan lage løsninger langt raskere enn det som tradisjonelt har blitt gjort, og med individuell spesialtilpassing til kundenes forretningsmodeller.

Med N-Abels teknologi kan vi levere fungerende prototyp-løsninger på 10 dager, sier gründer Jan-Thore Bjørnemyr.

Raskere og enklere
I tillegg til et raskere system, reduseres også feilkildene betraktelig når man reduserer mengde kodelinjer så radikalt.

N-Abel vil derfor kunne kutte tiden og ressursbruken fra prototype/MVP til operativ løsning betydelig. Løsningen er tilpasset alle skyløsninger og med en skalerbar utviklingsmodell som passer godt for alt fra oppstartsbedrifter til store etablerte virksomheter.

Vi ønsker derfor å konkurrere om oppdrag for alle virksomheter med et utviklingsbehov, sier daglig leder Anders W. Skumsnes.

Inkubator hos Klosser Innovasjon
I desember ble N-Abel as inkubator-bedrift hos Klosser Innovasjon, noe som betyr at de kan få tett oppfølging over tid og tilgang til profesjonelle forretningsutviklere, kapital og nettverk.

Vi skal i hovedsak tilføre økt nettverk, kundeleads og hjelpe til med tilskuddsordninger, sier inkubatorrådgiver Petter Høy. Nylig fikk N-Abel tildelt etablerertilskudd på 700.000 kroner av Innovasjon Norge til kommersialisering.

Bak det nye selskapet står seriegründer Jan-Thore Bjørnemyr, som er teknologisk leder i selskapet, og Anders W. Skumsnes som er daglig leder. Nylig gikk Simula inn som medeier i selskapet.

Ny stor kunde
Nylig fikk N-Abel sin første store kunde i Bilberging Innlandet som har lokaler i blant annet Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Til dette selskapet har N-Abel spesialdesignet en splitter ny administrasjonsplattform. For Bilberging Innlandet har utfordringen vært å ha online-kontroll over bergingsbiler og vite hvilke biler som faktisk er tilgjengelig og hvor de eventuelt er.

I det nye systemet som N-Abel as har designet har Bilberging Innlandet full oversikt over logistikken med hvor alle redningsbiler er til enhver tid og status på gjennomføring av alle oppdrag.

Alltid oppdatert
Viktig informasjon om de som trenger assistanse, som eier av bilen, forsikring og lignende er også en del av systemet. Systemet støtter også fakturering av oppdragene slik at Bilberging Innlandet alltid har oppdatert informasjon om faktureringsgrunnlag.

Systemet er spesialtilpasset forretningsmodellen for bilberging og er tilgjengelig på alle plattformer. Bilbergere kan derfor bruke sin mobiltelefon eller nettbrett for tilgang til systemet når de er på oppdrag.

Dette er en løsning Bilberging Innlandet aldri har hatt før, og som andre har prøvd å lage uten å få til. Bilberging Innlandet skal bruke denne løsningen selv, og også være forhandler av den, slik at de kan selge den til bilbergingsfirmaer over i hele landet. Dette vil gi Bilberging Innlandet flere ben å stå på.

Les mer om Klosser Inkubator her.

Bilde: RASKERE LØSNINGER: Det unike verktøyet som N-Abel har utviklet gir både raskere, bedre og mer spesialtilpassede løsninger. Fra venstre teknologisk leder Jan-Thore Bjørnemyr og daglig leder Anders W. Skumsnes.
Foto: Privat