Tema: Digital tillit og utvikling av kritisk digital infrastruktur i Norge

Ta del i utviklingen av den digitale infrastrukturen i Norge – delta på vårt seminar 6. juni i Hamar. Da arrangeres første event for Nordic Digital Innovation Ecosystem. Et prosjekt med fokus på utviklingen av Norges fremtidige digitale infrastruktur.

Vi ønsker å samle næringslivet og det offentlige til arrangementet for å ta del i planlegging i den nasjonale satsningen knyttet til datadrevet innovasjon, digital tillit og samfunnssikkerhet.

CEO for Gaia-X, et initiativ for sikker digital infrastruktur deltar for å gi sine innspill, samt NORCICS, IFE, Smart Innovation, Sykehuspartner og Vaager Innovasjon med flere.

Sofia Davidson

Stilling: Rådgiver
Telefon: 930 62 038
E-post: sofia.davidson@klosser.no

Sofia har en mastergrad i organisasjon, ledelse og arbeid fra Universitetet i Oslo, og en bachelor i Business Management fra Queen Mary University of London. Hun har erfaring som Business Controller og Operations director innenfor ulike industrier deriblant forsvars, – og teknologisektoren og krise og risikohåndtering. Sofia har deltatt i flere innovasjons- og lederutviklingsprogram som f.eks NHO sitt Female Future program, og hun har vært prosjektleder for flere store IT- og organisasjonsutviklingsprosjekter.

Sofia har erfaring fra å etablere egen bedrift og engasjerer seg veldig for å hjelpe fremtidige og nåværende gründere med å få kommet i gang og vokse. Hos oss vil Sofia jobbe som rådgiver med ansvar for både etablererkurs og Biotown-konferansen.

På fritiden liker Sofia å være ute med familien, dra på en løpetur eller styrketrening, og trives godt på spillekvelder med gode venner.