Vi inviterer til seminar for nyskapende bønder og andre som er interessert i å utvikle eller ta i bruk ny teknologi, for å produsere mat på en mer bærekraftig måte.
Du vil få høre fra eksperter om megatrender som påvirker landbruket, og fra bønder som har lykkes med mat- og teknologiutvikling som tilleggsnæring. Dersom du har en egen idé, vil du få høre hvordan den kan omsettes til lønnsom forretning og hvor du får hjelp til det praktiske og finansielle. Vi legger opp til en hyggelig samling med «lave skuldre».
AGENDA
Velkommen og formålet med møtet
Om megatrendene som påvirker norsk landbruk ved Norsk Landbruksrådgivning.
Satsningen AgriFoodTech Norway ved Kristiane Haug Berg, Klosser innovasjon.
Lær av de med erfaring Presentasjoner fra:
- SoilMate
- Galåvolden Gård
Beinstrekk med kaffe
Panelsamtale om mat og teknologi – ledes av Tone Blixøen, Klosser Innovasjon
Nøkkelen til å lykkes med lokalmat – hva viser nye studier?
Ruger du på en idé som kan gi mer inntekt til gården? Mali Hagen Røe, Klosser Innovasjon, forteller om hvordan du kommer videre å realisere din idé, og hvordan du kan få tilskudd og hjelp til utviklingen.
Kort intro om studiet «Grønn teknologi og presisjon i landbruket» ved Ola Barstad, Fagskolen i Innlandet
Servering og mingling
Arrangementet er gratis
PÅMELDING
Påmeldingen er nå stengt