Vi inviterer til et seminar for nyskapende bønder og andre som er interessert i å utvikle eller ta i bruk ny teknologi, for å produsere mat på en mer bærekraftig måte.

Du vil få høre fra eksperter om megatrender som påvirker landbruket, og fra bønder som har
lykkes med mat- og teknologiutvikling som tilleggsnæring. Dersom du har en egen idé, vil du få høre hvordan den kan omsettes til lønnsom forretning og hvor du får hjelp til det praktiske og finansielle. Vi legger opp et en hyggelig samling med «lave skuldre».

ARRANGEMENTET ER FULLBOOKET

AGENDA
Velkommen og formålet med møtet

Om megatrendene som påvirker norsk landbruk ved Rolf Einar Kordal, rådgiver presisjonslandbruk og maskinteknikk, NLR.

Satsningen AgriFoodTech Norway ved Kristiane Haug Berg, Klosser innovasjon.

Lær av de med erfaring Presentasjoner og demonstrasjoner.

  • Erlend Røhnebæk, Gjølstad Gård
  • Hans Kristian Westrum, SoilSteam
  • Andreas Bakken, Grøntkollektivet
  • Bela Szabo, Salsus AS

Beinstrekk med kaffe

Panelsamtale med bønder som også er gründere av landbruksprodukter – mat og teknologi.

Ruger du på en idé som kan gi mer inntekt til gården? Werner Melby, inkubatorleder i Klosser Innovasjon, forteller om hvordan du kommer videre å realisere din ide og Tone Blixøen, prosjektleder,
Klosser Innovasjon forteller hvordan du kan få tilskudd og hjelp til utviklingen.

Servering og mingling Kl. 20.00-21.00

Arrangementet er gratis

Last ned agendaen her.

Påmelding er lukket - arrangementet er fullbooket.