Bli med på en kveld som skal gi inspirasjon til innovasjon!

Her får du lære mer om hvordan du kan finansiere ditt prosjekt eller din oppstartsbedrift.
Og du får lære av folk som selv har vært gründere; hva bør du gjøre, og hva bør du unngå.

Den 15. november får du møte Mathias B. Haugen fra Innovasjon Norge og Kristian Bakke Haugen fra Klosser Innovasjon Inkubator.

Og lurer du på hvem som er hvem av tvillingene, så er Mathias til venstre på bildet og Kristian til høyre.
De to har tidligere jobbet sammen som gründere, og har erfart på kroppen hvordan det er å være gründer.

Har du spørsmål rundt ditt eget prosjekt? Både Mathias og Kristian vil sette av tid denne kvelden til en prat med deg.

Påmelding

Inspirasjon til innovasjon

Mathias Bakke Haugen jobber mest med gründere i Innovasjon Norge, men også med IKT, reiseliv, mindre næringsmiddelbedrifter og lokalmatprodusenter. Mathias har selv vært gründer og har bakgrunn fra salgsarbeid. Hans nøkkelkompetanse er innfor forretningsutvikling og finansiering med master i markedsføring.

Kristian Bakke Haugen har en mastergrad i markedsføring fra Norges Markedshøyskole med spesialisering innen merkevarebygging. Han har befalsskoleutdanning fra Forsvaret og er kaptein av grad. I Klosser Innovasjon er Kristian inkubatorleder på Hamar, med ansvar for oppfølgingen av bedriftene. Han har erfaring fra egen gründerreise og har over flere år jobbet med markedsføring og kommunikasjon.

Har du spørsmål om arrangementet?

Kontakt:

Kristian Bakke Haugen

Stilling: Inkubatorleder og daglig leder Hamar
Telefon: 928 52 791
E-post: kristian@klosser.no

Kristian har en mastergrad i markedsføring fra Norges Markedshøyskole med spesialisering innen merkevarebygging. Han har befalsskoleutdanning fra Forsvaret og er kaptein av grad. Kristian er inkubatorleder med ansvar for oppfølgingen av bedriftene, og daglig leder på Hamar. Han har erfaring fra egen gründerreise, der han skapte et helt nytt produkt fra en enkel idé til et kommersielt produkt patentert i 12 land. Kristian har over flere år jobbet med markedsføring og kommunikasjon, og har vært med på å utvikle konsepter og kommunikasjonstiltak i ulike kanaler. Han er lidenskapelig opptatt av innovasjon og forretningsutvikling og ser etter enhver mulighet for forbedring og nyskaping. Å motivere personer til å finne, utvikle og kommersialisere morgendagens løsninger, er noe som driver han.

Kristian Bakke Haugen

Inkubatorleder og daglig leder Hamar
Telefon: 928 52 791