Velkommen til digitalt informasjonsmøte om The AgriFoodTech AI Initiative tirsdag 8. april 2025!
Vi inviterer til informasjonsmøte om The AgriFoodTech AI Initiative, en satsing fra NCE Heidner Biocluster og Klosser Innovasjon som er rettet mot å utvikle og styrke kompetansen innen kunstig intelligens (AI) for effektiv implementering og utnyttelse av AI-teknologi i virksomheter.
Flere virksomheter har støtt på utfordringer knyttet til implementering og bruk av AI-løsninger. Dette er utfordringer som kan ha betydelige konsekvenser for virksomhetens utvikling og suksess. Med vår tids teknologiske akselerasjon innen AI er det avgjørende å være godt forberedt og ha tilstrekkelig kunnskap og kompetanse på området for å henge med.
Ved å styrke AI-kompetansen kan vi forbedre effektivitet, bærekraft og innovasjon. Dette vil blant annet hjelpe oss med å møte økende matbehov, sikre matberedskap og håndtere utfordringer knyttet til klimaendringer og ressursknapphet.
NCE Heidner Biocluster og Klosser Innovasjon bygger videre på samarbeidet med ledende aktører innen AI i Norge, og tilbyr for andre år på rad et skreddersydd program med fokus på anvendt teknologibruk, utvikling og optimal utnyttelse av AI-potensialet på tvers av virksomheten.
Hør mer om dette under webinaret/infomøtet tirsdag 8. april kl. 10.00-11.15.
Agenda:
- Bakgrunn og formål med The AgriFoodTech AI Initiative
- Innhold og struktur i initiativet
- Hvordan programmet kan tilpasses ulike virksomheter (både de som er langt framme på AI og de som er i startgropen)
- Erfaringer fra tidligere deltakervirksomheter
- Veien videre for deltakelse og engasjement
Arrangementet holdes digitalt, er gratis og åpent for alle virksomheter som er interesserte i å utvikle seg innen AI.
Har du spørsmål? Kontakt programansvarlig Anja Løkken Stokke, leder digitalisering på 476 23 020 eller anja@klosser.no
Meld deg på infomøtet her:

Anja Løkken Stokke
Anja har en mastergrad i International Business fra EAE Business School/Universitat Politecnica de Catalunya i Spania og bachelor i eksportmarkedsføring fra Høgskolen i Ålesund med spesielt fokus på den maritime industrien. I tillegg har hun videreutdanning fra Høgskolen i Innlandet innen risiko, sårbarhet og beredskap. Anja har blant annet erfaring med headhunting, prosjektutvikling og -fasilitering, strategisk forretningsutvikling og innovasjonsprosjekter.
Anja jobber med teknologi i grensesnittet mellom akademia, forskning, industri og samfunn. Hun har erfaring med prosjekter innen blant annet cyber security, AI og kompetansekartlegging.
Anja er særlig opptatt av hvordan man med teknologi kan gjøre matproduksjonen mer bærekraftig og styrke bedrifters verdiskapning og konkurransekraft.