Hvorfor snakker alle om å nå klimamålene i landbruket, når det kan virke uoppnåelig? En viktig nøkkel til suksess kan ligge i ny landbruksteknologi. Hvordan kan vi best ta i bruk denne teknologien for å komme nærmere målene? Dette viktige spørsmålet tar vi for oss under årets Biotown i Hamar kulturhus torsdag 31. oktober 2024.

Dette vil du ikke gå glipp av – merk av datoen for konferansen i kalenderen allerede nå!

Biotown er en viktig møteplass for spennende bedrifter med smarte løsninger, beslutningstakere og bønder som ønsker å ta i bruk disse løsningene. I år feirer vi 10-årsjubileum for Biotown – dette er en milepæl vi ser fram til å feire sammen med dere!

Program og mulighet for påmelding kommer.

Våre samarbeidspartnere

Arrangører av Biotown 2024 er Klosser innovasjon, NCE Heidner Biocluster i samarbeid med Innlandet fylkeskommune. Vi samarbeider med SIVA, Innlandet fylkeskommune, Norges Forskningsråd, Innovasjon Norge, T:lab, Aggrator inkubator Ås.


Har du spørsmål om arrangementet?

Kontakt: Tone Blixøen

Tone Blixøen

Stilling: Prosjektleder
Telefon: 413 14 891
E-post: tone@klosser.no

Tone har hovedfag i bioteknologi fra USA og Oslo, og i tillegg en MBA fra London. Hun har ledet flere prosjekter i Klosser Innovasjon som «Høgskole i Kongsvinger» og «Helsebyen Kongsvinger». For tiden er hun en av prosjektlederne på Klosser Innovasjons store satsning på landbasert oppdrett av røye. Her har hun hovedansvaret for å mobilisere fremtidige røyeoppdrettere, samt utrede marked og teknologi tilpasset denne målgruppen. Tone har selv vært gründer, jobbet med forskning og forretningsutvikling i internasjonale biotech-selskaper og vært rådgiver for næringsklynger og inkubatorer. Hennes faglige ekspertiseområder er innenfor bioøkonomi og helse. Tones fritidsinteresser er golf, «urban sketching» og feriereiser til alle verdens land.

Tone Blixøen

Prosjektleder
Telefon: 413 14 891