test-Ansatte

Vi arbeider målrettet for å løfte næringslivet i Innlandet.

Vi har fokus på kunnskapsbasert næringsutvikling og arbeider for å skape vekst i regionen. Våre engasjerte og erfarne medarbeidere bistår næringslivet med innovasjonsprosesser, forretningsutvikling og forskningsprosjekter.

Klosser Innovasjon har spisskompetanse innen bioøkonomi, industri, logistikk og digitalisering. Vi har også et bredt nettverk inn mot FoU-institusjoner nasjonalt og internasjonalt. Disse benyttes aktivt i arbeidet inn mot næringslivet i Innlandet. Gjennom vårt inkubatorprogram bistår vi vekstbedrifter. Vi er også en pådriver for utvikling av ny industri i Innlandet.

[indeed-my-team team='all' order_by='date' order='ASC' limit='40' show='name,photo,description,job,email,location,tel' page_inside='0' inside_template='IMT_PAGE_TEMPLATE' theme='theme_5' color_scheme='f36510' slider_set='0' columns='4' filter_set=1 filter_teams='7-sterke,administrasjon,arrangementer,bedriftsrekruttering,biosmia,daglig-ledere,destinasjonsutvikling,forretningsutviklere,helse,hogskole,industri,industridesign,inkubatorradgivere,kommunikasjonsradgivere,logistikk-og-samferdsel,nce-heidner,okonomi,prosjektledere,statistikk-og-analyse,forstelinje' filter_select_t='small_button' filter_align='center' layout_mode='masonry' ]

Har du noen spørsmål? Ta kontakt