Om Klosser Innovasjons inkubatorprogram

Årlig bistår vi om lag 60 startups og bedrifter i ulike bransjer med å utvikle, finansiere og realisere sine startups og forretningsideer.

Vi bistår også etablerte bedrifter med å realisere sine innovasjonsprosjekter, noe som gir bedriftene økt vekst og større konkurransekraft.

Våre erfarne inkubatorrådgivere og store nettverk gir deg et kraftfullt springbrett, slik at du raskere kan nå dine mål.

Inkubatorprogrammet tilbys uavhengig av hvor du er lokalisert i Innlandet.

Klosser Innovasjon har kontorer på Hamar, Kongsvinger og Tynset, og vi åpner snart i Elverum, hvor du også kan få tilbud om subsidiert kontorplass. Vi har også jevnlige kontordager i Trysil og Ringsaker

Ta kontakt med våre inkubatorledere Werner eller Kristian for å booke et møte i dag.

Les mer >

Inkubatorprogrammet er finansiert av Innlandet fylkeskommune og Siva, noe som gjør dette til en unik mulighet for deg til å lykkes med ditt prosjekt.

Referanser:

Industri

Primar as

«Vi har fått tilgang til masse høy kompetanse til en lav pris»
Sissel Opshaug, daglig leder, Primar as

Bioøkonomi

DigiFarm

«Som inkubator har vi fått tilgang og råd om aktuelle FoU-utlysninger, mentor-rådgivning og salgs- og markedsføringskompetanse»

Nils Helset, Co-founder og CEO, DigiFarm

Helse

Hover Box Element

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Digitalisering

Onsite Security as

«Klosser Innovasjon har vært avgjørende for at vi har kommet over mange av de humpene vi har måttet klatre over»

Ståle Solberg, daglig leder, Onsite Security as

 

Dette er vår inkubator bedrifter:

[logo_showcase id=”16439″]

[logo_showcase id=”16439″]

[logo_showcase id=”16439″]

[logo_showcase id=”16439″]

 

Se alle

Våre fokusområder :

Vi bistår startups i alle bransjer, men har også noen spesielle fokusområder

Bioøkonomi:
Vi har erfart at biorelaterte prosjekter ofte trenger en lengre utviklingsfase før kommersialisering. Siden 2017 har vi gjennom bioøkonomisenteret BioSmia bidratt til å øke innovasjonsevnen innen landbruksbaserte næringer. Flere hundre ideer har blitt evaluert, prosjekter har blitt realisert og nye bedrifter har sett dagens lys. Er din bio-ide vår neste suksess?

Helse:
I samarbeid med helseklyngen HelseInn (link til HelseInn), kan vi tilby et spesielt fokus på startups og innovasjonsideer innenfor helse. Dette vil gjøre det mulig – enda raskere – å kunne komme i markedet med ditt produkt/tjeneste. Kanskje er det nettopp ditt prosjekt vi venter på?

Industri:
Vi har erfart at mange gode innovasjonsideer i eksisterende industri aldri blir realisert på grunn av mangel på tid og kunnskap. Vi bistår eksisterende næringsliv i å starte opp og gjennomføre innovasjonsprosjekter, eller etablere nye industribedrifter. Vi har siden 2016 vært med å starte en rekke nye industribedrifter og med på å realisere mange innovasjonsprosjekter i eksisterende industri i Innlandet. Kanskje er din bedrift den neste?

IKT og digitalisering:
Det er en rivende utvikling og store muligheter innenfor IKT og digitalisering. Mange av startupene og forretningsideene vi jobber med favner IKT eller digitalisering. Dette har gitt oss et stort nettverk og en bred kompetanse på området. Kanskje er din idè den neste som får nyte godt av dette?

Hvordan kan vi bistå deg slik at dine ideer blir lønnsom drift?

Ta kontakt for et uforpliktende møte nå

Hvordan kan vi bistå deg?

Ta kontakt for et uforpliktende møte nå!