Velkommen til Biotown 2021: Agritech – Made in Norway

Norge har utviklet et effektivt landbruk med unik teknologi, og har muligheten til å utvikle en leverandørindustri for et internasjonalt marked. Biotown 2021 setter fokus på mulighetene og hvordan Norge skal lykkes både nasjonalt og internasjonalt.
Klosser Innovasjon, NCE Heidner Biocluster og gode samarbeidspartnere inviterer til «Agritech – Made in Norway», med digital sending fra Hamar 9. november.

Digital sending fra Hamar 9. november 2021

Agritech – Made in Norway

Påmelding til Biotown 2021: Agritech – Made in Norway
*
*
*
Registrerte deltagere vil få tilsendt lenke i forkant av arrangementet.

Ved å fylle ut dette skjema aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til Klosser Innovasjons personvernpolicy.
Les mer om vår personvernerklæring.

Agritech er teknologi i landbruket som gir forbedring, mer effektivitet og høyere produktivitet. Agritech kan være produkter, tjenester og anvendelser fra landbruket brukt også i nye sektorer. Det første store steget innen agritech kom med den industrielle revolusjonen og mekaniseringen av landbruket. Nå står vi ovenfor en reindustrialisering også innenfor landbruk med digitalisering og fokus på bærekraft. Hva trengs for å bygge en agritech leverandørindustri? Programmet favner tematikk fra avl, genetikk og fruktbarhet i et internasjonalt marked, til digitalisering av jordbruket, sirkularitet og nye råstoffkilder. Biotown 2021 setter fokus på mulighetene og hvordan Norge skal lykkes både nasjonalt og internasjonalt.

 

Den digitale sendingen vil favne både filminnslag fra bedrifter og samtaler i studio.

DETTE ER BIOTOWN
Biotown er en nasjonal og grønn møteplass for fagfolk innen næringsliv, forvaltning, politikk, landbruk, rådgiving og forskning. Satsing på innovasjon og næringsutvikling innen bioøkonomi skal bidra til økt konkurransekraft og verdiskaping i Innlandet, og til det grønne skiftet i den nasjonale økonomien. Innlandet har en ambisjon om å bli et ledende kraftsentrum for bærekraftig bioøkonomi i Norge, noe vi ønsker å bidra til. Biotown arrangeres i år for sjuende gang på rad.