Webinar: Forskning og utvikling for næringslivet

Webinar: Forskning og utvikling for næringslivet

Ønsker din bedrift å sikre framtidig konkurransekraft? I kriser oppstår nye muligheter, og vi har troen på at næringslivet kan skape vekst gjennom innovasjon og utviklingsarbeid.


Hvilke nye varer, tjenester eller prosesser har din bedrift behov for å utvikle? Hvilken ny kunnskap vil dere trenge for å møte framtiden? Har dere allerede et prosjekt gående, eller er dere bare nysgjerrige på hvilke muligheter og virkemidler som finnes?
Klikk på Teams-linken for å delta på webinaret.

Forsknings- og utviklingsprosjekter (FoU) kan være utfordrende å komme i gang med. Derfor inviterer Klosser Innovasjon, Rørosregionen næringshage og Sør-Østerdal næringshage til webinar via Teams, sammen med Regionale forskningsfond Innlandet, Norges forskningsråd, Innovasjon Norge Innlandet og FORREGION Innlandet (forskningsbasert innovasjon i regionene). Her skal vi snakke om hvordan vi kan hjelpe din bedrift til å utvikle nye produkter eller løsninger, eller til å nå nye mål.

Det blir også mulighet for å melde seg på speed-dates (1:1-møter) med de ulike aktørene i etterkant av webinaret, dersom dere har konkrete ideer eller prosjekter dere ønsker å diskutere. Både webinar og speed-date er gratis og uforpliktende.

Timeplan

09:00 - 09:15
Velkommen v/vertskapet Klosser Innovasjon, Rørosregionen Næringshage og Sør-Østerdal Næringshage
09:15 - 10:15
Relevante tjenester for FoU-prosjekter (Innlandet fylkeskommune, Innovasjon Norge, Forskningsrådet)
10:15 - 10:30
Svar på spørsmål som stilles i chatten underveis. Informasjon om booking av speed-dates.

Dato

14 mai 2020
Expired!

Tid

09:00 - 10:30

Sted

Webinar; Microsoft Teams
Kategori