VELKOMMEN TIL INSPIRASJONSKVELD OM SALGSPROSESSER PÅ TYNSET

VELKOMMEN TIL INSPIRASJONSKVELD OM SALGSPROSESSER PÅ TYNSET

Salg er først og fremst kommunikasjon, men det er også en prosess. Torsdag 11. april gir Cathrine Fodstad, forretningsutvikler i Klosser Innovasjon, en innføring i salgsprosessen og hvordan du som selger oppnår god kjemi med ulike kundetyper.

Etter å ha jobbet med gründere i mange år, og selv stått for salg av alt fra fisk til foredrag, har hun blitt mer og mer klar over at det som regel ikke er produktene det står på, men salget.

Følgende temaer vil bli gjennomgått:

  • Hva er en salgsprosess?
  • Hva kjennetegner ulike kundetyper og hvordan oppnå god kommunikasjon i dialog
    med forskjellige kunder?
  • Hva er kundene mest opptatt av når de kjøper?
  • Praktiske øvelser

Inspirasjonskvelden er del av en kursserie som gir deg som deltager et tankesett som du kan bruke i den daglige utviklingen av din bedrift. Det er fullt mulig å delta på denne kurskvelden uavhengig av om du har gått foregående eller har tenkt til å ta neste. Dette er frittstående kurs.

Alle elsker å kjøpe, men ingen liker å bli solgt til!” Fabienne Fredrickson, Boldheart

Produktet eller tjenestens egenskap utgjør kun 6% av det kunden er opptatt av for å av- gjøre kjøp. Å vite noe om de andre kriteriene for kjøp og kunne svare på dette er derfor svært nyttig. Vi vet også at rundt 70% av kundens beslutning er et resultat av den kjemien som skapes med selger. Det er alltid selgers ansvar å skape god kjemi, som selger er det viktig å møte ulike mennesker på en god måte”. Cato Eriksen, Arctic Sales Development

 

*
*

Dato

11 apr 2019
Expired!

Pris

Gratis

Sted

Kompetansesenteret på Tynset
Aumliveien 4c, 2500 Tynset
Kategori
Cathrine Fodstad

Arrangør

Cathrine Fodstad
Telefon
473 75 561
E-post
cathrine@klosser.no

Legg igjen en kommentar

Required fields are marked