Torsdagslunsj – slik får du gjennomslag

Torsdagslunsj – slik får du gjennomslag

Regjeringen, departementene, direktoratene, VG, Aftenposten, lokale medier, opposisjonen, programmer, landsmøter, utvalg og utredninger. Har du kontroll på alt? Klarer du å sørge for at din sak bryter lydmuren?

Under årets første Torsdagslunsj har vi invitert Lars Joakim Hanssen, seniorrådgiver i Kruse Larsen, for å holde et foredrag om suksessfaktorene bak gjennomslag i politiske saker. Hvordan kan strategisk kommunikasjon bidra til at bedrifter og kommuner i vår region blir mer synlig og i større grad får gjennomslag?

Lars Joakim Hanssen har i mer enn åtte år jobbet som kommunikasjonsrådgiver for FrPs stortingsgruppe i Oslo. Hanssen er opprinnelig fra Kongsvinger og har solid politisk erfaring og førstehåndskjennskap innen politiske beslutningsprosesser. Han har lang erfaring med politisk analyse, mediehåndtering og er strategisk sparringspartner på ledernivå.

 

 

Meld deg på og bli inspirert!

Arrangementet er gratis, men har bindende påmelding på grunn av lunsjservering. Send din påmelding på e-post til kari@klosser.no eller per telefon 950 62 155. Påmeldingsfrist er tirsdag 5. februar

Dato

07 feb 2019
Expired!

Pris

Gratis

Sted

Sentrum videregående skole
Rådhusplassen 7, 2211 Kongsvinger
Kategori

Legg igjen en kommentar

Required fields are marked