Torsdagslunsj: Slik ble Kafé Bohem en suksess i gamlebyen

Torsdagslunsj: Slik ble Kafé Bohem en suksess i gamlebyen

Restaurantbransjen er sterkt representert på listene over konkursåpninger. Det er hardt å overleve i en bransje preget av overetablering og i beste fall marginale resultater.
Samtidig er det noen som ikke bare lykkes, men som blir regelrette suksesser. På årets siste torsdagslunsj ser vi på en slik suksess, og hvorfor den ble det.

 

 

 

Leder for reiselivssatsingen i Kongsvingerregionen, Christian Bråtebekken, forteller om bransjens utfordringer, men også hvordan noen klarer å skape unike konsepter som slår i den vanskelige konkurransen.

 

 

 

 

 

 

 

Mari Søbye Østlid bar lenge på drømmen om å starte sin egen kafé. For knapt et år siden åpnet hun dørene til stemningsfulle Kafé Bohem i Øvrebyen i Kongsvingers gamleby. Hør Mari fortelle om veien til suksess og hvorfor hun tror kafeen har blitt en av de mest besøkte kafeene i Kongsvinger.

 

 

 

Vi markerer at dette er siste torsdagslunsjen før jul med servering av juletallerken til lunsj. Arrangementet er gratis, men har bindende påmelding på grunn av lunsjservering. Send din påmelding på e-post til heidi@klosser.no eller per telefon 930 66 212.
Påmeldingsfrist er tirsdag 3. desember.

 

Last ned arrengement her

Dato

05 des 2019
Expired!

Tid

10:30 - 12:00

Pris

Gratis

Sted

Sentrum videregående skole
Rådhusplassen 7, 2211 Kongsvinger
Kategori