Inspirasjonskveld: Bli synlig på nett!

Illustrasjonsbilde: rawpixel

Inspirasjonskveld: Bli synlig på nett!

Velkommen til inspirasjonskveld med DigiKo på Tynset!
I samarbeid med DigiKo inviterer Klosser Innovasjon til kurs- og inspirasjonskveld for inkubatorbedrifter, gründere og næringsliv som ønsker kunnskap eller faglig påfyll innen temaet nettsider. Inspirasjonskvelden passer for bedrifter som allerede har en nettside eller som ønsker å opprette sin første.

Trine Haanæs fra DigiKo gir nyttige tips og inspirasjon til hvordan bedrifter kan få mer trafikk og salg på sine hjemmesider. En nettside skal styrke din merkevare og gi økt synlighet på digitale plattformer.

Nettsiden din er en selger som aldri sover. En viktig del av dette er å ha oppdaterte, innbydende, moderne og opplysende nettsider, hvor nye, eksisterende og kalde kunder får kjennskap til din bedrift og blir nysgjerrig på å vite mer.

Kurset omfatter:

  • Hva kjennetegner en god nettside?
  • Hvordan lage en god nettside?

DigiKo er et kommunikasjons- og PR-byrå med fokus på innholdsproduksjon og digital markedsføring. De har lang erfaring i å lage skreddersydde nettsider for store og små bedrifter.

Tid og sted:
27. august 2019, kl. 19.00-21.00.
Kompetansesenteret på Tynset, Aumliveien 4c

 

*
*

Ved å fylle ut dette skjema aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til Klosser Innovasjons personvernpolicy.
Les mer om vår personvernerklæring.

Dato

27 aug 2019
Expired!

Pris

Gratis

Sted

Kompetansesenteret på Tynset
Aumliveien 4c, 2500 Tynset
Kategori
Cathrine Fodstad

Arrangør

Cathrine Fodstad
Telefon
473 75 561
E-post
cathrine@klosser.no