Fremtidens matproduksjon

Fremtidens matproduksjon

Foto: Marit Arnesen

Velkommen til Fremtidens matproduksjon
Alle med interesse for landbruket ønskes velkommen til fagseminar på Tynset, hvor det settes fokus på bærekraftig matproduksjon som gir bedre økonomi, jordhelse og dyrehelse.

Påmelding til Fremtidens matproduksjon, 11. november 2021
*
*
*

Ved å fylle ut dette skjema aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til Klosser Innovasjons personvernpolicy.
Les mer om vår personvernerklæring.

Gå ikke glipp av fagfolk innen landbruksøkonomi og jordbruk som byr på fremragende kunnskap, og spennende inspirasjonsbønder som gir innblikk i sin gardsdrift. Det blir også fokus på muligheter innen bruk av skog og utmark for ekstra inntjening i landbruket. Seminaret avsluttes med utdeling av Bærekraftprisen.

Bak arrangementet står Statsforvalteren i Innlandet, Klosser Innovasjon, Landbrukets Økoløft, Sparebank1 Østlandet, Rørosmeieriet, Tynset og Alvdal kommuner. Seminaret er gratis og det vil bli servert smakfull mat basert på norske råvarer.

Påmeldingsfrist: 4. november

PROGRAM

  • Innsjekk, kaffe og kake fra kl. 09:00 – Program fra 10:00 til 15:00
  • Åpning ved avdelingsdirektør Erik Lagethon ved Statsforvalteren i Innlandet
  • Lønnsomheten i ulike landbruksproduksjoner i Fjellregionen, Bjørn Aasen rådgiver og autorisert regnskapsfører i Vekstra
  • Dårlig jordstruktur rammer bonden hardt – tips til hvordan bedre jordkulturen, Kari Bysveen, rådgiver NLR Innlandet
  • Lunsj
  • Inspirasjonsbonde Embret Rønning: Hvordan egenprodusert grovfôr har bedret økonomien i melkeproduksjonen på 700 m.o.h.
  • Inspirasjonsbonde Kjersti Rinde Omsted: Matproduksjon som spiller på lag med naturen og gir bedre dyrehelse, erfaringer fra Opaker gård
  • Skogen som ressurs i Fjell-landbruket – muligheter for økt inntjening på skogen, Atle Kalbækken fra Glommen Mjøsen Skog
  • Prosjektet Varme utmarkssenger har gitt ekstra inntekt til bønder – Gudmund Nygård fra Inatur forteller om hvordan du kan gjøre det samme
  • Utdeling av Rørosmeieriets Bærekraftpris
    Avslutning kl. 15.00
    Konferansier er Erling Aas-Eng
Påmelding til Fremtidens matproduksjon, 11. november 2021
*
*
*

Ved å fylle ut dette skjema aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til Klosser Innovasjons personvernpolicy.
Les mer om vår personvernerklæring.

Har du spørsmål, ta kontakt med Cathrine i Klosser Innovasjon, cathrine@klosser.no

Dato

11 nov 2021

Tid

10:00 - 15:00

Sted

Storsalen i Tynset kulturhus
Kategori