Bærekraftsamling – visjon og mål for bærekraft i Kongsvingerregionen

Bærekraftsamling – visjon og mål for bærekraft i Kongsvingerregionen

Velkommen til første samling i bærekraftnettverket i 2019. I samarbeid med Pure Consulting og 7sterke inviterer Klosser Innovasjon bedrifter og kommuner i regionen til en samling om bærekraft, hvor temaet er visjon og mål for bærekraft i Kongsvingerregionen. 

Program
Møt oss og bli involvert i visjon og mål for bærekraftnettverket i Kongsvingerregionen. Hør Magnus Persson, innovasjonsrådgiver og prosjektleder i klyngen Paper Province, fortelle om hvordan de arbeider med industriell symbiose i Karlstad. Fordyp deg i et av flere relevante temaer innen bærekraft. Se hele programmet lenger ned på siden.

Påmelding
Samlingen er gratis, men har bindende påmelding på grunn av lunsjservering. Send din påmelding til registrering@7sterke.no innen fredag 21. desember.

Hvem kan melde seg på samling i bærekraftnettverket?
Vi ønsker alle representanter fra bedrifter og kommuner i Kongsvingerregionen velkommen til å delta på samlinger i bærekraftnettverket. Man kan melde seg på denne samlingen til tross for at man ikke deltok på den første bærekraftsamlingen i november 2018.

Timeplan

Dag 1

09.00 - 11.00
Visjon og mål for bærekraft
Kia Luise Klavenes og Stine Lise Hattestad Bratsberg fra Pure Consulting gjennomgår nøkkelinformasjon fra workshopen som ble holdt i november 2018. Basert på resultatene i fra oppsummeringen er målet å spisse strategiske områder og konkrete mål for bærekraftnettverket i Kongsvingerregionen.
11.00 - 11.45
Industriell symbiose i klyngearbeid
Magnus Persson, innovasjonsrådgiver og prosjektleder i klyngen Paper Province i Karlstad, forteller om hvordan de arbeider med industriell symbiose.
11.45 - 12.30
Lunsj
12.30 - 14.30
Workshop
Deltakerne kan fordype seg i et av følgende relevante temaer: sirkulær økonomi og sirkulære forretningskonsept; innovative og bærekraftige innkjøp; bærekraftstrategi.
14.30 - 15.00
Veien videre med bærekraft i Kongsvingerregionen
Kjersti Wangen, daglig leder Klosser Innovasjon avdeling Kongsvinger og Jan Egil Melby, klyngeleder 7sterke
Utsolgt!

Dato

08 jan 2019
Expired!

Pris

Gratis

Mer info

Les mer
Høgskolesenteret

Sted

Høgskolesenteret
Strandvegen 3, 2212 Kongsvinger
Kategori
Registrere

Legg igjen en kommentar

Required fields are marked