Back to the Future 26. august 2021

Back to the Future 26. august 2021

Norge står overfor en re-industrialisering, hvor ny teknologi, automasjon og bærekraft vil endre måten vi jobber på og muliggjør etablering av ny industri og hjemflytting av industri fra lavkostland. Vi setter søkelyset på hvordan vi skal bygge mer bærekraftig industri i Norge og hvilke forutsetninger som ligger til grunn for å lykkes.

I denne konferansen møter du industribedrifter som ligger foran i teknologiutvikling, og som fokuserer på grønn verdiskaping. Industrigründere, industrielle investorer og politiske industribyggere med flere vil inspirere og gi deg matnyttig kunnskap til ervervelse i egen bedrift.

Konferansier er Olav Viksmo Slettan.

Tematikken belyses gjennom innslag fra bedriftsbesøk og i studiosamtaler:

Industrigründeren: Hvordan bygge ambisiøs industri fra bunnen av i dag? Hva skal til? Hvilken risiko må man ta og hva trengs av bistand?

Finansiell industribygger: Er det attraktivt for kapitalisten å bygge industri i Norge? Hva er barrierer for å etablere industri? Hva fremmer investeringer i industri i Norge?

Politisk industribygger – mulig i 2021? Kan politikken bidra til å skape ny norsk bærekraftig industri?

Forskeren som industribygger: Er det mulig å få opp mer forsknings- og teknologibasert industri? Gjør vi det vanskelig for professoren å skape industri? Hindrer det akademiske det kommersielle? Hvordan får vi et system hvor professoren får lyst til å kommersialisere?

Norsk Industri i et globalt konsern: Hvordan bygge videre med utenlandsk eier?

Save the date - Industrikonferansen Back to the Future 26.8
*
*
*
Registrerte deltagere vil få tilsendt lenke i forkant av arrangementet.

Ved å fylle ut dette skjema aksepterer du at dine data blir håndtert i henhold til Klosser Innovasjons personvernpolicy.
Les mer om vår personvernerklæring.

Har du spørsmål, ta kontakt med Klosser Innovasjon, post@klosser.no

Dato

26 aug 2021

Tid

12:00 - 15:00

Sted

Digital sending fra Kongsvinger
Kategori